Köp Online

Om du ska köpa ett aktivitetsarmband, fitnessarmband eller träningsklocka så är det bra att göra det online. Dels finns där ofta en hel del hundralappar att spara och det är på många sätt mer praktiskt och tidssparande.

Om du inte vet vad du vill köpa för aktivitetsarmband så tipsar vi om testvinnare på denna sida. Det är inte fel att satsa på en modell som har stegräknare, pulsmätare och kanske även GPS om du gillar att springa och röra dig utomhus.

Butiker

På följande butiker kan du handla aktivitetsarmband online. Ta en titt i respektive butiks utbud.

En av Sveriges största och bästa butiker online för sportutrustning och tillbehör. Här hittar du mängder med träningsklockor och aktivitetsarmband.

Fri frakt, fri retur och öppet köp i 30 dagar

Till Butiken
Keller Sports är en sportbutik med ett bra utbud av träningskläder och utrustning. Här hittar du både aktivitetsarmband och pulsklockor.

Fri frakt över 699 kr + 14 dagars returrätt

Till Butiken
CDON är en av Sveriges största nätbutiker och här hittar du givetvis en hel del aktivitetsarmband också.

Fri frakt över 800 kr

Till Butiken

Tips vid köp online

Oavsett om du ska handla ett fitnessarmband eller något annat online så kan det vara bra att känna till de viktigaste aspekterna för en säker och trygg e-handel.

Här är några tips:

  • Handla från seriösa och etablerade butiker (som de som listas ovan). Då minskar risker för problem och deras kundsupport är ofta bra.
  • Om du kan betala på kredit så är detta ett smart sätt att skydda dig själv. Här är t.ex. Klarna eller postförskott vanliga exempel. Men även om du har kreditkort så fungerar detta lika bra. Syftet är att om du handlar på kredit ökar du säkerheten för dig själv men givetvis ska du inte behöva teckna dyra lån eller krediter utan välj vanlig faktura om du kan.
  • Osäker på om det är en modell som passar? Kolla hur returer hanteras och kom ihåg att du alltid har minst 14 dagars öppet köp enligt distansavtalslagen.